« Terug naar alle blogberichten

Reactiemogelijkheid blog gaat uit

12:00 - 16 juli 2014 | 49 reactie(s)

Dit jaar hebben we de reactiemogelijkheid van het blog wat langer aangehouden, zodat mensen zich konden aanmelden voor de e-maillijst van Emmeke en Dennis. De reactiemogelijkheid is 17 juli uitgegaan. De website www.volgdevos.nl blijft net als eerdere jaren wel in de lucht, zodat iedereen nog kan nagenieten van de de filmpjes en blogs.

Tips
– Wil je meer informatie over de bijeenkomst voor vossenvolgers, of je alsnog aanmelden? Bekijk dan de uitnodiging van Dennis en Emmeke.

– Wil je op de hoogte blijven van natuurnieuws van Staatsbosbeheer? Volg Staatsbosbeheer dan via Facebook of Twitter. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

– Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de Oostvaardersplassen? Volg dan het weblog van de boswachter. Je kunt hem via het weblog ook vragen stellen en laten weten wat je van de onderwerpen. Wil je liever een keer in gesprek gaan met de boswachter? Kom dan eens naar zijn wekelijkse spreekuur in de Oostvaardersplassen.